top of page

mozdulj ki :-)

Ha az itt töltött idő során nem csak a kertben és a ház körül szeretnél hűsölni, számtalan kikapcsolódási lehetőség közül választhatsz.

Kétkeréken
Vízparton
Erdei túrák
Gasztronómia
Wellness és strandok
Kulturális látnivalók
KÉTKERÉKEN

A bringázni szeretők figyelmébe ajánljuk a 2019-ben átadott, a háztól 100 méterre található, Oroszlányt Tatabányával összekötő csaknem 13 kilométeres kerékpárutat. A bringaút becsatlakozik az Által-ér völgyi kerékpárútba, melyen eljuthatunk egészen a Dunáig, így kicsik és nagyok is megtalálják a számukra megfelelő túratávot.

Az erdei kerékpározást kedvelők számára kőhajításra van a Vértes túraúthálózata.

GASZTRONÓMIA

Településünkön üzemel a környék egyik közkedvelt, házias ízeket kínáló étterme a Barátok Asztala, de

Tatán akár Michelin-csillagos séf által vezetett étteremben is lehet ebédelni a tatai Öreg-tó partján.

HORGÁSZAT

A háztól néhány száz méterre fekvő kecskédi tó szinte egész évben lehetőséget biztosít napijeggyel való horgászásra.

http://kecskedihorgasz.simplesite.com/

WELLNESS ÉS STRANDOK

A szomszédos Oroszlányon uszoda, Tatabányán pedig  élményfürdő (http://gyemantfurdo.hu/) várja a víz szerelmeseit. Aki a gyógyvizet kedveli, annak fél órát kell autózni a komáromi gyógyfürdőig (http://www.komthermal.hu/ ). 

TÚRÁZÁS

Kecskédről keleti és déli irányban a Gerecse és a Vértes hegységek láthatók, melyek számos túralehetőséget kínálnak az aktív mozgást kedvelőknek. Mindkét hegységben rendszeresen szervezett túrákhoz is lehet csatlakozni.

KULTÚRA

Kulturális programokban sincs hiány a könyékünkön. Számos múzeum és történelmi nevezetesség, fesztiválok, koncertek, színházi előadások várják az érdeklődőket.

bottom of page